Nieuwsbericht titel

Gratis workshops voor vrijwilligers

Kennisplein Soest/Soesterberg

Donderdag 20 oktober 2022


Titel

Donderdag 20 oktober 2022, Stayokay, Bosstraat 16, Soest, 17.30-22.00 uur

inloop om 17.30 uur met soep en brood

Online CV maken via LinkedIn door Judith de Pagter

Tijdens de workshop krijg je uitleg over hoe je jouw LinkedIn profiel kunt maken. Je ontvangt na de workshop een volledige LinkedIn handleiding als naslagwerk. De workshop is geschikt voor deelnemers die nog geen LinkedIn profiel hebben of er al jaren niets meer mee hebben gedaan. Heb je geen profiel, dan krijg je een handleiding waarmee je een LinkedIn account kunt aanmaken. Dat is het minimale instapniveau. Verder wordt basisniveau Nederlands en vaardigheid met de computer verwacht.

De kunst van het luisteren door Lijsbeth Uiterwijk

Tijdens de workshop ga je meer horen over ‘de kunst van het luisteren’. Luisteren gaat over horen, inleven en ontdekken waar de ander behoefte aan heeft. We laten je kennis maken met een helpend gespreksmodel en staan aan de hand van uitspraken stil bij verschillende soorten gesprekken. Dit doen we ook door te oefenen en ervaren.Tot slot zorgen we ervoor dat je met mooie tips naar huis gaat, zodat je het meteen kunt inzetten, overal.

Mindmappen door Helen le Roy

Een mindmap is een enorm handig hulpmiddel wat op vele vlakken te gebruiken is. Het is handig om je gedachten te ordenen, om hoofd- en bijzaken te scheiden. Ook bij het leren van een tekst, een stuk schrijven of brainstormen over een onderwerp. Je communicatie tussen rechter en linker hersenhelft verloopt soepeler en je onthoudt dingen beter.

Reanimeren kun je leren door Elise van der Steeg

Tijdens deze workshop leer je de beginselen van reanimeren en het gebruik van een AED. En vooral: Wat zijn de belangrijkste eerste stappen, bijvoorbeeld 112 bellen en zorgen voor een veilige omgeving.

De kracht van (werk-) geluk door Wendy de Wit

Deze workshop brengt je inzicht in je eigen (werk-)geluk en op het vergroten hiervan. Je wordt geïnspireerd om vanuit intuïtie, rust en vertrouwen krachtige keuzes te maken. Je krijgt wetenschappelijke breinkennis en inzichten over mindset en intuïtie. Genoeg inspiratie om je eigen werkplezier en vitaliteit een boost te geven!

Nog geen account?
Schrijf je binnen 2 minuten in
Account aanmaken